Picture for North America place. North America
google map of the area covered on this page

North America

has 1 albums.
  1. USA [ 22 albums ]

Unde se povestește despre hoinărelile mele cu mașina prin USA. Sunt poze luate în două călătorii a câteva luni fiecare. Rezultatul ... sunt multe poze din parcurile naționale ale Americii , mare majoritate cuprinse in doua perioade (Mai - Jun) - 2005 si respectiv (Jun - Oct) - 2009.

USA

Picture of USA

Imens, urias, frumos.

Noul continent.

Mai-Jun/2005 O luna de hoinăreala cu mașina. Dus-întors din Washington D.C. am pus peste 14000 km pe maşinuţă! Dar a fost mişto de tot. Îmi place să conduc. Chiar şi aşa, au fost momente când am fost nevoit să mă opresc la margine de autostrada şi să mă apuc de făcut flotări. Nu pentru body-building!:-) Dar când conduci pentru ore şi ore, drept cât vezi cu ochii, se mai întâmplă să te ia moleşeala!
Cea mai mare parte a timpului l-am petrecut în partea vestică a tari, la baza munţilor Stâncoşi. M-am întors traversând statele de sud.
Am atins punctul cel mai sudic din SUA, la numai 90 mile de Cuba. Aici m-am abținut cu greu să nu mă apuc de înotat! :-) Apoi m-am întors la Washington DC! :-)

Jun-Sep/2009 Am scos din nou mașina de la naftalină și timp de aproape 4 luni am hoinărit între Munții Stâncoși și oceanul Pacifc, intre Mexic si Canada. Am mai pus vreo 20000 km pe mașină. Am coborât în adâncul canionului și am urcat pe vârful muntelui, am petrecut săptămânii în Valea Morții (Death Valley) la peste 40 C temperatură. Cum ar zice americanul "I had the time of my life!".
Cred că puţine lucruri în viață, îți dau un sentiment mai acut de libertate decât să conduci în această imensitate, pe care o numim America.

Sunt mândru, să mă laud ca am pus piciorul pe cel mai înalt vârf din USA continentală, muntele Whitney (14505 feet = 4421 m), aflat in muntii Sierra Nevada, din estul Californei. Plus am avut norocul să fac niște poze superbe! 

Top
Seconds: 0.051 elapsed.