Picture for Middle East place. Middle East
google map of the area covered on this page

Middle East

has 2 albums.
  1. Egypt [ 10 albums ]
  2. Jordan [ 4 albums ]
Mai-2009 Unde se povesteşte cum am alergat 16 zile prin Iordania şi Egipt. A fost adevărat un tur de forţă ca în numai 16 zile să văd tot ce mi-am propus. Dar m-am descurcat! :-) Obiectivele principale de vizitat au fost: piramidele in Egipt, iar în Iordania a fost anticul oraş Petra. Printre surprizele placute au fost Aswan si Luxor in Egipt si desertul Wadi Rum in Jordania.

Egypt

Picture of Egypt

Am avut un pic de strângere de inimă când m-am hotărât să vizitez Egiptul. Am fost cam speriat de alți foști turiști în zona, la cât de turistic este și cum fiecare în Egipt încearcă să te tragă pe sfoară. În final s-a dovedit să fie mult mai bine decât am sperat. E o țară interesantă. Piramidele sunt de musai de văzut, doar sunt singurele care au rămas din cele mult lăudate 7 minuni antice! Am fost impresionat de Marea Roșie unde apa promite scufundări acvatice de vis. In final cared ca idea de baza este ca trebuie să iei Egiptul așa cum vine plus o buna doza de umor și totul va fi bine!

Jordan

Picture of Jordan

Sunt doua locuri care trebuie musai vizitate în țara asta: Petra si Wadi Rum. Petra - Antica localitate, peste 3000 de ani vechime, cunoscută pentru faţadele săpate în pereţii roşii a unii canion ascuns. Este una dintre cele mai recunoscute imagini/poze din lume, dar pe care in general nu stim sa o localizam. Wadi Rum - desert. Este scos directe din cele 1001 de nopti!
Top
Seconds: 0.079 elapsed.