Picture for Europa place. Europa

Europa

has 5 albums.
  1. England [ 1 albums ]
  2. Greece [ 4 albums ]
  3. Italy [ 10 albums ]
  4. Romania [ 12 albums ]
  5. Turkey [ 5 albums ]

Vechiul continent.

Sep-Oct/2005 Ţările europene de departe sunt cele mai scumpe, aşa că am considerat că nu merită să-mi cheltuiesc bugetul aici. În general în Europa cam ştiu la ce sa mă aştept, plus, e aproape de casa!:-). Am ales Grecia si Turcia pentru că vroiam neapărat să ajung pe acolo.

Am călătorit majoritatea timpului cu vapoare (ferry-uri). Traversând Mediterana n-am putut să nu ocolesc sudul Italiei. S-a nimerit bine, pentru că în excursia anterioara în Italia din 2003, n-am apucat să vizitez Sicilia.

Grecia si Turcia mi-au plăcut la nebunie. Plus ca mi-au făcut plăcuta surpriză de a fi mai ieftine decât mă aşteptam. Podişul Anatoliei în Turcia, este un vis!

Greece

Picture of Greece

Ruine, apa, insule.

Calatoria mea in Grecia.

Italy

Picture of Italy

Gelato, pizza and old buildings

vara 2003 Trei săptămâni în Italia. Mama a fost la mine în SUA și apoi am venit amândoi în Italia. Am avut ocazia vizitam și rudele de la Roma și centrul și sudul țarii.

Romania

Picture of Romania

Pământ natal.

Homeland.

Turkey

Picture of Turkey

Apa, munte, desert.

Imbinarea de apa si relief muntos din partea de sud-vest a podisului Anatoliei face aceasta zona sa fie extrem de pitoreasca.

Podisul Kappadokia este parca din alta lume

Water, mountains, desert.

The combination of water and mountainous terrain in the south-west Anatolian Plateau makes this area to be very picturesque. Kappadokia Plateau is like from another world.

Top
Seconds: 0.754 elapsed.